WORKSHOP IMPLANTOLOGIE BREDENT

Lector: Dr. Laurențiu Florica

Data: 5 decembrie, interval orar 13:00-15:00

Cost: 200 RON

Număr participanți: 12

Locație: Romexpo

Înscrieri: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfApZy5zX4zr3t6NxGDfSVLjRTBqajtNCz52naUP3L9WVHyMg/viewform?usp=sf_link

Detalii:

Evolutia stiintifica a contribuit la posibilitatea incarcarii imediate a implanturilor – un beneficiu mult asteptat, menit sa imbunatateasca abordarea planurilor de tratament in ziua de azi. O alta optimizare a serviciilor stomatologice, mai ales in domeniul implantologiei, a aparut odata cu digitalizarea- omniprezenta in viata noastra de toate zilele.

Astazi puterea tehnologiei a evoluat pana acolo incat putem planifica , cu precizie, nu doar pozitia implanturilor, ci si reabilitarea protetica, uneori fara macar a atinge pacientul.

Toate acestea sunt posibile pe baza datelor obtinute radiologic si prin scanare. Acest trend este relevat si de studiile de piata (IDS, EAO), fiind in concordanta si cu cererile pacientilor.

Prezentarea se refera la fundamentul stiintific si la abordarea protocoalelor chirurgicale si protetice, precum si la alegerea materialelor potrivite pentru actul terapeutic.

Fiecare participant va insera implante pe mandibulă de plastic, în urma demostrației făcute de lector.